Welkom in de webshop van ZZC’20

Met trots introduceren wij ons nieuwe ZZC’20 Merchandise-programma. Wij zijn erin geslaagd een gevarieerd product-palet te realiseren, zodat voor jong en oud diverse artikelen [ook prijstechnisch] beschikbaar zijn. Binnen niet al te lange tijd zullen de verschillende monsters van deze producten in de kantine getoond worden en zijn ook op onze Sociale Media terug te vinden en kan daaruit een elektronische keuze gemaakt worden.

Wij streven ernaar dat de min of meer standaardartikelen direct uit voorraad leverbaar zijn. Voor de kleding is door de maatvoering, wat meer tijd nodig! En zal zoveel mogelijk bij opdrachten geclusterd worden om een zo groot mogelijke economische productie te realiseren.

Wij vragen op voorhand wat geduld i.v.m. de aanlooptijd voor het op peil brengen van de voorraad. U kunt nu al uw eigen pakket samenstellen van verschillende producten, waarbij dan een interessante extra korting wordt verleend.

Merchandise-team

TERUG NAAR BOVEN